tiistai 23. elokuuta 2016

Sä et voi vaan sanoa, mitä mieleen tulee

Tein videon liittyen ihmisten internetkäyttytymiseen ja kommentointiin. Tää asia on herättänyt itsessä ajatuksia aika paljon viimeaikoina ja jotenkin tuntuu, että Tuben puolella tää asia ja kommentointi on vielä pahempaa, kun ikinä blogivuosina. Mitä mieltä te olette? Onko tullut vastaan ilkeitä kommentteja ja miten te itse suhtaudutte niihin?

1 kommentti:

  1. Se on kyllä ihan käsittämätöntä, miten niin monelta unohtuu käytöstavat kun mennään someen. En ole itse tuollaista joutunut kokemaan, mutta se johtunee siitä että postailen pärstäkuvia sen verran harvoin.

    En ensinäkään käsitä, että eivätkö tyypit ole ikinä kuulleet sanontaa, että jos ei ole hyvää sanottavaa niin kannattaa olla hiljaa. Julkinen blogi on toki osa sosiaalista mediaa, mutta samalla se on myös blogin pitäjälle harrastus. Lisäksi tästä harrastuksesta hyötyvät blogin sisällöstä oikeasti kiinnostuneet ihmiset, jotka saavat viettää mukavia lukuhetkiä blogin parissa.

    Kaikenlainen rakentava palaute on totta kai aina hyvä juttu, mutta tuollainen haukkuminen jota sinä olet joutunut kokemaan on sitten asia ihan erikseen. Melkein sama kuin menisi vaikka lenkkipolun viereen huutelemaan lenkkeilyä harrastaville ihmisille että "jopas läski hölskyy/hirveät hiukset/tms". Aika harva tuollaista varmaan livenä tekee, mutta somessa on jotenkin paljon matalampi kynnys tuollaiselle turhalle päänaukomiselle :(

    VastaaPoista

Jätähän kommentti! Se piristää päivääni :)