maanantai 25. huhtikuuta 2016

Vihreämusta silmämeikki

Musta luomiväri, tuo hirvityksen kauhistus ainakin omissa kirjoissani. Sitä tulee käytettyä harvoin. Sen häivyttämistä kiroaa joka kerta ja sen varina silmän alle saa aikaan pandalookin, josta tietysti jokainen itseään kunnioittava nais tai mieshenkilö haaveilee. 
Mustassa luomivärissä on kuitenkin oma viehätyksensä. Siinä on jotain, mikä houkuttaa aina kokeilemaan sitä uudestaan vaan huomatakseen saman vittuperkeleen ilmestyvän vierelle meikkiä työstäessä. Mä uskon, että mun mustan luomivärin käyttötraumat johtuu huonoista luomiväreistä sekä teiniaikojen meikkikokeiluista.
Päästin kauhustani irti ja koitin jotakin tällästä. En vieläkään uskalla tehdä meikkiä kokonaan mustalla eli siis tätä legendaarista smokey eye sumusilmämeikkiä. Se näyttäisi varmasti oudolta ja sais mun silmät näyttämään pieniltä. Näin ainakin siis luulen. Pieni väripilkku luo katseeseen ehkä jotakin syvempää, kuin pelkkä yksivärinen mattamusta.
Tää Sleekin mattamusta luomiväri yllätti kyllä. Tää ei varise ihan mahdottomia määriä ja häivyttäessä se enempikin menee utuiseen savumaailmaan kun näkymättömiin, kuten yleensä mustat luomivärit. Mä voisin kokeilla tällä mustalla jotakin muutakin meikkiä vielä, koska yllätyin tän helppokäyttösyydestä näinkin tummassa meikissä.
Tää tumma meikki sopii varsinkin mun uusien hieman tummempien hiusten kanssa tosi hyvin yhteen. Saa kasvoihin aikaan sitä kontrastia vielä talven jälkeen niin vaaleeta ihoa vasten. Toi vihreä on mun mielestä myös just sellanen täydellinen vihree sävy.

-Mari

5 kommenttia:

 1. Tosi kaunis tää meikki! :) Smokey eye- meikki olisi kaunis, vaan miusta tuntuu et se pienentää silmiä tosi paljon ja vaatii vahvoja kulmia kaverikseen. Voisi melkeimpä kokeilla joskus jotain tämmöistä kevennettyä versiota mustan kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo itelläkään ei kovin suuret silmät oo niin näyttää oudon pieniltä aina vahvemmassa meikissä :D toi väriläiskä keskellä auttaa vähän siihen, ettei mee ihan utuseks

   Poista
 2. Aivan mahtava meikki ja sopii sun silmien väriin tosi hyvin! Nautin myös sun teini meikki videosta! :D Ihan paras :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miks nään tän kommentin vasta nyt, mutta hyvä että nautit :D

   Poista
  2. Miks nään tän kommentin vasta nyt, mutta hyvä että nautit :D

   Poista

Jätähän kommentti! Se piristää päivääni :)